Vraćaju se u modu: Ove čizme će biti HIT JESENI!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćaju se u modu: Ove čizme će biti HIT JESENI!

I vrlo je moguće da ih imate negde u cipelarniku...

Jesen nam se polako bliži, pa nije zgoreg već sada razmišljati o obući za taj period, a ako želite da budete u trendu, ove sezone nosiće se – kaubojke!

Foto: Guliver/Getty Images/ChelseaAdams

Ove jeseni nosiće se različite vrste čizama – u trendu će biti čizme sa platformom, modeli koji na sebi imaju puno kaiševa, čizme koje se pertlaju skroz od prstiju pa do "kraja"... a među trendi čizmama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove jeseni naći će se i modeli kaubojki, koji su pre nekoliko godina bili hit.

Žene uglavnom obožavaju kaubojke, pre svega zato što ih je lako kombinovati uz različite odevne komade – odlično izgledaju u kombinaciji sa farmerkama i košuljom, ali i sa suknjama, haljinama...

Devojke, šta vi kažete, hoćete li nositi kaubojke?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.