Voditeljka usred programa objavila da ide sa RTS, a evo GDE ĆEMO JE GLEDATI

Izvor: Story, 16.Jul.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka usred programa objavila da ide sa RTS, a evo GDE ĆEMO JE GLEDATI

Voditeljka informativnog programa RTS-a Marija Savić Stamenić napustila je Javni servis i jutros se oprostila od gledalaca emotivnim rečima. – Ovo je moja poslednja emisija na RTS. Vama hvala na poverenju i pažnji ne samo danas nego svih ovih godina. Hvala kolegama na svemu, hvala RTS-u. Odlazim sa RTS-a, ostanite uz ovaj kanal, a mi se ... The post Voditeljka usred programa objavila da ide sa RTS, a evo GDE ĆEMO JE GLEDATI appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OVO JE MOJA POSLEDNjA EMISIJA: Voditeljka se sa suzama u očima oprostila od gledalaca RTS

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2019

Voditeljka Marija Savić Stamenić dugo je krasila informativni program RTS-a, a sada se odlučila na radikalan potez Voditeljka Marija Savić Stamenić 15 godina je krasila informativni program RTS-a, a sada se odlučila na radikalan potez.Naime, ona je jutros vodila poslednju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.