Voda Voda predstavila novu redizajniranu staklenu bocu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Jul.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda Voda predstavila novu redizajniranu staklenu bocu

Kompanija VodaVoda predstavila je novu redizajniranu staklenu bocu u volumenu 0,33l

Na promociji, u domu Voda Vode u Banji Vrujci, kreator brenda Vojin Đorđević, ugostio je brojne medije, koji su uz zvuke violina imali priliku da ostete jednu drugu vrstu energije fabrike od one na koji su navikli.

Duž trake za proizvodnju boca, postavljene su slike na platnu koje predstavljaju rad čuvenog japanskog naučnika Masaru Emotoa, koji je ispitivao kako se voda „ponaša“ kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << se izloži različitim spoljnim uticajima, kao što su, reči, muzika, misli, pa čak i molitva.

Voda Voda je sastavljena i dizajnirana od strane prirode, a najsavremenija tehnologija omogućava očuvanje prirodnog mineralnog sastava Voda Vode koja dolazi iz jednog od najlepših okruženja – sa hiljadu godina starog izvora Banje Vrujci. Kao što je potvrđeno da voda poseduje energiju, mi smo želeli da je pakujući na poseban način, dodatno sačuvamo i zbog toga smo plasirali na tržište redizajniranu staklenu flašu, naglasio je Đorđević.

Kako su istakli iz kompanije, staklena ambalaža Voda Vode 0,33l, ostaje dosledna originalnom dizajnu, ali se istovremeno prilagođava potrebama potrošača i zadovoljava standarde HoReCa kanala.

Izvor: InStore

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.