Vlado Georgiev svojim gestom rasplakao Isidoru Bjelicu!

Izvor: Story, 14.Jun.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev svojim gestom rasplakao Isidoru Bjelicu!

Popularni pevač putem društvenih mreža sa javnošću je podelio poruku koja je dirnula mnoge i rasplakala našu poznatu književnicu

Vlado Georgiev, foto: Story arhiva

Naime, popularni pevač Vlado Georgiev putem Twittera pozvao je ljude dobre volje koji su u mogućnosti da ustupe prostor u kom bi organizovao humanitarnu svirku i pomogao u prikupljanju novca za lečenje Isidore Bjelice.

- Ko bi ustupio prostor, ja sam voljan da napravim namensku svirku >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za Isidoru Bjelicu i da skupimo novac koji joj je potreban za lečenje - napisao je pevač na Twitteru, a Isidora mu se zahvalila na ovom gestu, koji ju je rasplakao.

Ubrzo se javio predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić i ponudio Halu sportova!

- Platiće opština Novi Beograd sve troškove za Halu sportova, ako tu želite da održite koncert - napisao je Šapić na svom Twitter nalogu.

Nadamo se da će se ovoj akciji priključiti i druge poznate ličnosti i da ćemo svi zajedno uspeti da prikupimo novac za Isidorino lečenje!

Podsetimo, književnica Isidora Bjelica treći put vodi bitku sa tumorom koji se vratio i neophodno je da što pre skupi novac kako bi otišla na završnu terapiju u Švajcarsku.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.