Vesna Dedić nikad ogorčenija: Trpim uvrede i prozivke

Izvor: Story, 10.Jan.2020, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Dedić nikad ogorčenija: Trpim uvrede i prozivke

Novinarka i autorka emisije “Balkasnom ulicom”  Vesna Dedić ogorčena je ponašanjem svoje matične kuće RTS i ističe da je javni servis godinama ponižava. Naime, Vesna se već neko vreme javno izjašnjava kako se njena emisija uklanja iz programske šeme, te da se deli na dve, kao i da joj je minutaža skraćena, prenose domaći mediji. ... The post Vesna Dedić nikad ogorčenija: Trpim uvrede i prozivke appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

VESNA DEDIĆ NASTAVLJA DA RATUJE SA RTS: Tvrdi da je GODINAMA PONIŽAVAJU, pa potkačila Oliveru Kovačević!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2020

Novinarka Vesna Dedić, autorka emisije „Balkanskom ulicom“ na RTS, ogorčena je na ponašanje svoje matične kuće i za „Alo!“ ističe da je javni servis već godinama ponižava. Dedićeva, naime, već danima javno iznosi tvrdnje da se njena emisija uklanja iz programske šeme, te da se deli...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.