Venčanica u kojoj ćete zablistati na vaš dan

Izvor: Objava, 19.Feb.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanica u kojoj ćete zablistati na vaš dan

Venčanje je događaj koji je poseban u životu svake žene. Najveći broj devojaka je od malena maštalo o danu svog venčanja. A kakvo je to venčanje bez mlade u venčanici? Ukoliko želite da zauvek pamtite svoj dan, isplanirajte svaki detalj svadbe. I naravno, posebnu pažnju posvetite sebi i venčanici. U moru različitih modela nije jednostavno pronaći venčanicu i zato vam u nastavku predstavljamo kako da olakšate sebi i zasijate za svoj najbitniji dan.
Krenite u salon venčanica što pre
Saloni venčanica se nalaze u gotovo svakom gradu. Naravno, neki gradovi se odlikuju manjom ili većom ponudom modela venčanica. Ali bez obzira na ponudu, gledajte da što ranije zakažete probu. Naime, što se pre odlučite za određenu venčanicu to će vama biti lakše. Sa druge strane, ukoliko vas zanima iznajmljivanje venčanica, ako budete čekali poslednji trenutak postoji šansa da venčanica koju ste planirali bude iznajmljena za isti datum. Zato, neka vam jedan od prvih zadataka prilikom organizovanja svadbe bude pronalaženje venčanice.
Odredite budžet za venčanicu
Jedan od načina da suzite izbor modela venčanica koje ćete probati jeste da odredite budžet. Mnogi saloni venčanica nude različite modele koje mogu priuštiti mlade različitog finansijskog stanja. Zato, kada odete na probu obavezno na početku skrenite pažnju zaposlenima salona koliko novca ste planirali da izdvojite. Danas saloni venčanica uglavnom imaju zaposlene sa dugogodišnjim iskustvom, pa vam oni mogu biti od koristi da u što kraćem periodu pronađete idealnu venčanicu prema svim vašim zahtevima. Naravno, trebalo bi i da imate plan u slučaju da pronađete venčanicu iz snova koja prekoračuje određeni budžet. Zato za svaki slučaj odredite maksimalnu gornju granicu preko koje nećete preći bez obzira na sve.
Neka venčanica bude slika vaše ličnosti
Venčanica je simbol svake mlade. To nije obična haljina, već nešto što oslikava vas. Zato, bez obzira na pravila koja postoje o tome koji modeli venčanice odgovaraju kojoj građi tela, ponekad možete zaboraviti na njih. Nekada je dovoljno da obučete venčanicu i da znate da je to to. Da ste pronašli ono o čemu ste maštali. A ako ste vi zadovoljni i srećni u takvoj venčanici, onda ćete i blistati na venčanju. I niko neće ni primetiti da li vam venčanica savršeno odgovara na osnovu nekih pravila. Jednostavno, ako pronađete svoju idealnu venčanicu zasenićete sve prisutne svojom energijom. Zato ne robujte pravilima, već pronađite haljinu koja će vas upotpuniti i koja će odgovarati vašoj ličnosti.
Ponesite dobro raspoloženje u salon venčanica
Za mnoge mlade potraga za savršenom venčanicom predstavlja stres. Nemojte da budete jedna od njih! Probe venčanica učinite što zanimljivijim i pozitivnijim. Mnogi saloni venčanica se zaista trude da probe prođu što prijatnije. Nemojte da idete na probe umorni i nervozni. Bolje je i da pomerite termin probe nego da po svaku cenu odete neraspoloženi.

I idealno bi bilo kada biste na probu poveli osobu koja vas dobro poznaje, ali koja je pozitivna. Na taj način ćete biti okruženi pozitivnom energijom, pa ćete samim tim biti spremni da prihvatite sugestije koje mogu olakšati da se odlučite za model koji vam najviše odgovara.