Veljko i Maša ponovo zajedno? (VIDEO)

Izvor: Story, 21.Feb.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko i Maša ponovo zajedno? (VIDEO)

Slike koje oboje postavljaju na društvenim mrežama pokazuju da su bivši partneri trenutno zajedno na Kopaoniku.

Veljko Ražnatović i Maša Terzić, foto: Instagram

O sinu Svetlane Cece Ražnatović neretko pišu novine, najčešće zbog njegovog ljubavnog života. Naime, nedavno se pisalo o njegovom raskidu sa Anikom Đurašković, zatim su mediji pokušavali da ga povežu sa nekom novom devojkom ili da saznaju sa kim odmara na Kopaoniku.

Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uživa na Kopaoniku sa novom devojkom? (FOTO)

Međutim, izgleda da je on ovoga puta na planini sa bivšom, ili možda već sadašnjom devojkom Mašom Terzić. Njih dvoje na društvenim mrežama često objavljuju fotografije sa Kopaonika, a iako još uvek nisu objavili ni jednu zajedničku fotografiju, snimak koji je Veljko pustio na Instagram zaintrigirao je mnoge.

Naime, na njemu Veljko peva jednu Džejevu pesmu, Sunce ljubavi, a sudeći po komentarima ovu pesmu je posvetio upravo svojoj bivšoj devojci.

Pogledajte kako Veljko peva veliki narodnjački hit!

Da li su se slučajno našli na istom mestu u isto vreme ili su zaista ponovo zajedno pokazaće vreme. U međuvremenu pogledajte VIDEO.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.