Veliko interesovanje i u Hrvatskoj za X Factor Adria

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje i u Hrvatskoj za X Factor Adria

Ni trema, ni vremenske nepogode nisu zaustavile više od dve hiljade raspevanih kandidata širom Hrvatske, da ovog vikenda dođu u Zagreb i otkriju svoj pevački talenat na predaudicijama za najpoznatiji svetski muzički šou – X Factor

X factor, foto: promo

Nakon Splita gde su predaudicije bile održane prošle nedelje, prostorije Kino kluba u zagrebačkom Jadran filmu odzvanjale su zvonkim glasovima i instrumentima, a nikome nije bilo teško da putuje i stotine kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << po snegu ne bi li pred stručnjacima i produkcijom pokazali ono što znaju. Bilo je tu kandidata iz severnog primorja, Istre i Kvarnera, Slavonije ali i Dubrovnika!

Profesor matematike, devojka koja svira violinu, ali i igra fudbal, našminkana braća koja pevaju rep pesme, diplomirana pravnica, bendovi, ali i penzioneri, svi oni pobedili su tremu i otpevali pesme koje su pripremali u nadi da će baš oni biti ti kojima će žiri reći da imaju X faktor, i koje će odabrati za ovaj popularni muzički šou.

I dok su neki pevali uglavnom pesme domaćih izvođača, poput Olivera i Massima, bilo je tu i kandidata koji su se odlučili za strane izvođače, a najviše su se pevali hitovi Rijane i Sem Smita. Oni nešto iskusniji, pevali su pesme Džonija Keša i Nine Simon, a bilo je i onih koji su uz pevanje pokazali i da su dobri imitatori pa su tako do suza nasmejali žiri.

Pred produkcijom X factor Adria je sada težak zadatak - odabrati one koji će na proleće stati pred žiri, a gledaće ih više od 18 miliona ljudi širom regije, ovog marta na Prvoj televiziji.

Do sada su se predaudicije održale u Podgorici, Skoplju, Splitu, Banja Luci, a sledeće stanice su Sarajevo  (10.2.2015), Novi Sad (12.2.2015), dok je za Beograd predviđeno tri dana (13-15.2.2015) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate, a potom i doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti pokaže pred regionalnim i veoma uticajnim članovima žirija.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.