Izvor: Danas, 30.Jan.2023, 22:24

Viši tužilac doneo, pa povukao naredbu o ukidanju odeljenja za nelegalnu gradnju

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović povukao je obavezno uputstvo koje je krajem prošle godine, mimo zakonskih ovlašćenja, izdao osnovnim tužilaštvima na teritoriji glavnog grada, kada je naložio da se ukinu posebna odeljenja koja su se bavila procesuiranjem dela iz oblasti nelegalne gradnje, piše Nova.rs.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Više javno tužilaštvo naložilo izmenu i dopunu plana rada osnovnih tužilaštava u oblasti ilegalne gradnje

Izvor: Blic, 31.Jan.2023, 12:32

Viši javni tužilac u Beogradu je, u skladu sa svojim ovlašćenjima prema Pravilniku o upravi u javnim tužilaštvima, naložio Javnom tužiocu Prvog osnovnog javnog u Beogradu i vd Javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izmenu i dopunu plana i programa rada navedenih tužilaštava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.