Izvor: Radio 021, 29.Feb.2024, 22:40

VIDEO: Dojava o bombi na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", putnici evakuisani

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zatvoren je zbog dojave o bombi koju je dobio pilot na jednom letu pre poletanja, potvrđeno je za RTS u MUP-u.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dramatičan video sa aerodroma "Nikola Tesla": Putnici hrle ka izlazu VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024

Aerodrom "Nikola Tesla" zatvoren je zbog dojave o bombi koju je dobio pilot na jednom letu pre poletanja...Nakon što je dobio dojavu o bombi pilot je pozvao policiju, jer mu se jedan putnik učinio sumnjivim...Svi putnici su evakuisani, a u toku je pregled aviona...Prema prvim informacijama, prijavljene...

Nastavak na B92...

Lažna dojava o bombama na beogradskom aerodromu 'Nikola Tesla'

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2024, 20:09

Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" oko 14.00 stigla je dojava da se u dva aviona nalazi bomba, a nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno je da je bila lažna, potvrđeno je agenciji Beta u ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.