Uskoro kupovina klikom na Google-u

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Maj.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro kupovina klikom na Google-u

Posteljinu ćete uskoro moći kupiti klikom na internet pretraživaču Google na vašem mobilnom telefonu, budući da će ta kompanija uskoro početi da testira dugme za kupovinu koje se može naći na reklamama na sajtu

Klik na dugme „buy“ odvešće vas na stranicu za kupovinu gde će biti moguće izabrati željeni proizvod i vreme isporuke, sve bez napuštanja Google-a i odlaska na stranicu konkretne kompanije koja prodaje određeni proizvod.

U početku će onlajn kupovina biti testirana na mobilnim uređajima, budući da više ljudi pristupa internetu sa telefona nego sa desktop računara.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.