Upoznajte najbezbednije kućice za pse na svetu –  Smartsy

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Mar.2024, 17:12

Upoznajte najbezbednije kućice za pse na svetu – Smartsy

Napravljene sa misijom da pruže maksimalnu bezbednost i komfor našim četvoronožnim prijateljima, Smartsy kućice su više od običnog skloništa – one služe kao drugi dom za ljubimce dok vlasnici obavljaju kupovinu ili završavaju obaveze po gradu.
Opremljene najnovijom tehnologijom i senzorima, Smartsy kućice nude vlasnicima pasa ono što im je najpotrebnije dok su razdvojeni od svojih ljubimaca – bezbrižnost.
Osim sigurnosne brave koja se automatski zaključava, sistema ventilacije, toplotne i zvučne izolacije, Smartsy nudi i napredne funkcije poput kamere preko koje se može pratiti stanje psa u realnom vremenu, sisteme za održavanje optimalne temperature, UV lampe koja je tu da steriliše prostor posle...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Najbezbednije kućice za pse na svetu – Smartsy!

Izvor: Domino Magazin, 19.Mar.2024, 11:25

U svetu gde briga o kućnim ljubimcima postaje prioritet, giganti kao što su kompanije Mars Petcare i UniverExport prepoznaju trendove i ulažu napore da svojim korisnicima pruže inovativna rešenja – Smartsy pametne kućice za pse. Napravljene sa misijom da pruže maksimalnu bezbednost i komfor...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.