Ubila muža posle 70 godina braka

Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila muža posle 70 godina braka

Australijska policija optužila je 92-godišnju ženu za ubistvo 98-godišnjeg supruga.

Clare Tang bi pred sudijom trebalo da se pojavi u utorak zbog optužbe za ubistvo nakon što je njen suprug u petak uveče pronađen mrtav u njihovom zajedničkom apartmanu. Tang je u stanu pronađen s povredom glave, a uzrok smrti još nije jasan.

Porodični prijatelj George Tsoi je izjavio kako je par bio iz Šangaja, a imali su restoran u Singapuru. Dodao je kako su u braku bili 70 godina, te se činilo da Clare jako voli svoga supruga.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starica (92) ubila muža (98) posle 70 godina braka

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Mar.2010, 19:28

Kler Tang, 92-godišnja starica iz Sidneja, uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog 98-godišnjeg supruga. Australijska policija je stavila lisice na ruke vremešne gospođe Tang, nakon što je njen suprug u petak uveče pronađen mrtav u njihovom

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.