U dizelaša sipao benzin, pa grešku pokušao da ispravi usisivačem

Izvor: B92, 12.Avg.2021, 09:38

U dizelaša sipao benzin, pa grešku pokušao da ispravi usisivačem

Veoma opasna situacija dogodila se na jednoj benzinskoj stanici u Nemačkoj.

U Nemačkoj je čovek na benzinskoj pumpi greškom natočio benzin u automobil sa dizel motorom. A onda je učinio nešto još gore.

Zgrabio je usisivač za čišćenje automobila - koji je eksplodirao. Sada ga traži policija.

Ova vrlo opasna situacija dogodila se u Vitenu u zapadnom delu Nemačke, a policija iz Bohuma je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incident objavila na svom Tviter profilu.

Prema njihovim informacijama, usisivač je eksplodirao na benzinskoj pumpi. Kako je do toga došlo?

Vozač belog Mercedesa (u pratnji dve ženske osobe) odvezao se kasno uveče do benzinske pumpe u Vitenu kako bi sipao gorivo u automobil.

Ništa toliko neobično ne bi bilo da je čovek samo pogrešio i natočio benzin u dizelaš, jer se takve stvari dešavaju, ali to nije sve.

Kako bi brzo popravio svoju grešku posegnuo je za stacionarnim usisivačem i stavio njegovo crevo u rezervoar za gorivo. Zatim je uključio uređaj, misleći da će u njega usisati benzin.

Trenutak kasnije usisivač je eksplodirao, a jedna od ženskih osoba zadobila je opekotine od eksplozije.

Kao da se ništa nije dogodilo, muškarac je seo u automobil i odvezao se sa dve žene. Jedan od svedoka pokušao je da im pomogne, ali bez uspeha.

Opis begunca i povređene žene pojavio se na veb stranici policije u Bohumu. Još ih traže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemac u dizelaša sipao benzin, pa grešku pokušao da ispravi usisivačem

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2021

Jedan vozač na benzinskoj pumpi u Nemačkoj greškom je natočio benzin u automobil sa dizel motorom. Potom je zgrabio usisivač za čišćenje automobila - koji je eksplodirao, a sada ga traži policija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.