Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2023, 09:01

U Bijeljini ispred noćnog kluba upucan inspektor

Policijski inspektor N. M. ubijen je noćas u pucnjavi u Bijeljini, a kako saznaje ATV uhapšene su četiri osobe zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim zločinom.
Ubistvo se dogodilo noćas iza ponoći ispred noćnog kluba „Džil“ u centru Bijeljine.
Prema nezvaničnim saznanjima, N. M. je na izlazu iz kluba pogođen sa dva hica iz vatrenog oružja.
Na licu mesta se nalazi veliki broj policije, koja je nakon ubistva blokirala šire područje oko mesta zločina, te zaustavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i kontrolisala sva vozila i prolaznike.
U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Tačne okolnosti ubistva se istražuju.
Ubijeni N. M. radio je kao inspektor u Policijskoj stanici 2 u Bijeljini.
Uhapšena 2 inspektora, bliski saradnici Malog Sente poznatog po slučaju Jovanjica

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

U Bijeljini ubijen policijski inspektor

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2023

Hicima iz vatrenog oružja je ubijen policijski službenik Nenad Marković zaposlen u Policijskoj upravi Bijeljina, saopštila je u ponedjeljak portparolka ove uprave, Aleksandra Marić. Policiji je pucnjava u Ulici Meše Selimovića, ispred ugostiteljskog objekta "Jil" prijavljena u nedjelju tri minute...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.