U Beogradu predstavljena premijum vina Barovo

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Maj.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu predstavljena premijum vina Barovo

U prijatnoj atmosferi gosti su prvo uz specijalni meni uživali u vinu Barovo belo iz berbe 2017. godine, kako bi na najbolji način došla do izražaja posebnost ovog vina. Barovo iz berbe 2017. pripada sorti Sauvignon Blanc i razlikuje se od prethodne berbe koje su bile kupaze. Drugi deo večeri bio je posvećen vinu Barovo crveno, berba 2015. godine, koje je nagrađivano na takmičenjima širom sveta, a najviše priznanje Platinum i 97 poena osvojilo je ove godine na takmičenju Decanter u Londonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Ovo je bila prilika da se u centru Beograda gostima približi premijum vino koje uspeva u vinogradima najvišim na Balkanu, na 700 metara nadmorske visine, uz mediteranski vetar, klimu i sunce, prenoseći magičnu kombinaciju koju poseduje Barovo kao unikatna lokacija.

Tikveš vina su nosioci brojnih priznanja širom sveta. Barovo se pored Balkana konzumira u SAD kao i u mnogim evropskim zemljama, ali i u Kini. Enolozi, vinogradari i vinari ključni su deo identiteta Tikveš vina, a njihov zajednički rad garancija su kvaliteta vina u kojima se uživa na mnogim tačkama širom planete.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.