Tomas Biti trudan po treći put

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 20.Feb.2010, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomas Biti trudan po treći put

NJUJORK - Svet je saznao za Amerikanca Tomasa Bitija pre tri godine, kada je skrenuo pažnju na sebe kao prvi muškarac na svetu koji je ostao u drugom stanju.

Tada je bio trudan sa svojim prvim detetom, a danas čeka treće dete.

Tomas Biti je rođen kao žena, ali je promenio pol i legalno postao muškarac. U tom cilju bio je podvrgnut jednom broju operacija, ali je zadržao ženske reproduktivne organe kako bi jednog dana mogao da ima decu.

Pošto je žena sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je u braku već deset godina sterilna, Biti se podvrgavao veštačkom oplođenju.

Njegova prva trudnoća 2008. godine koja se završila rođenjem devojčice, izazvala je veliku polemiku i medijsku pažnju širom sveta. Godinu dana kasnije, na svet je doneo drugo dete, dečaka.

Kako prenose američki mediji, danas je ponovo trudan, po treći put u tri godine.

Ovaj 36-godišnjak koji je u vreme prve trudnoće odlučio da obelodani svoju priču, ne može da se načudi što ona i danas pobuđuje toliku pažnju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.