Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2022, 17:20

To je on, crni panter snimljen kod Feketića ( VIDEO)

Crni panter navodno je ponovo snimljen i to u blizini Feketića, a lovočuvari „Vojvodinašuma“ poslati su na teren kako bi to istražili.
To je medijima potvrdio Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove.
Ovaj put, životinja za koju se i dalje pretpostavlja da je panter, pojavila se 80 kilometara dalje od Apatina, kod Feketića, gde ju je snimio jedan poljoprivrednik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Na snimku se vidi velika crna životinja kako velikom brzinom trči po oranicama.
„Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati“, naveo je autor snimka za Telegraf.
Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove, kaže za „Blic“ da su obavešteni o tom snimku.
„Snimak smo dobili i mi. Trenutno se radi na utvrđivanju autentičnosti, a na teren smo poslali službenike Lovočuvarske službe. Tokom pretrage će se koristiti dvogled i termovizijski optički uređaj“, rekao je Ivanović.
Tvrde da je ovo novi snimak pantera u Srbiji. Navodno stigao do Feketića? #Srbija #panter pic.twitter.com/5wdUzdHGiS
— Radio Sarajevo (@radiosarajevo) November 26, 2022

Podsetimo, ranije ovog meseca, pojavile su se tvrdnje da je crni panter viđen na teritoriji opštine Apatin, a na društvenim mrežama deljen je snimak na kojem se vidi crna životinja u blizini Banje Junaković.
Nekoliko dana trajala je potraga za životinjom u koju je bilo uključeno više nadležnih pokrajinskih službi, a tokom „lova“ korišćen je i dron.
Izvor: 021
Ovaj lik je glavni u potrazi za crnim panterom, ne razlikuje leoparda i geparda, frlja i brlja za sve pare

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Novi snimak: Crni panter uočen u Vrbasu; Divlja zver raskomadala psa? VIDEO

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Crni panter je pre tri sata viđen i snimljen na šetalištu "Šlajz“ pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu...Pecaroš, koji je napravio snimak, prosledio ga je ekološkom udruženju "Pokret za sve nas“ (PZSN) u Vrbasu...Nenad Tešić iz PZSN rekao je da su policajci i lovci već na terenu i da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.