Tijana Pečenčić: Buntovna strana džepne venere

Izvor: Story, 27.Sep.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Pečenčić: Buntovna strana džepne venere

Junakinja serijala Kud puklo da puklo otkriva koje dve boje smatra sigurnim izborom, šta je to čini prepoznatljivom, ali i bez kog odevnog komada ne može da zamisli svoj stil

Moda je vid izražavanja, zabavna je i dopušta nam da budemo ono što jesmo, tako da joj je u prirodi da bude buntovnička. Volim da eksperimentišem sa krojevima, stilovima, trendovima i pokušavam da se u tome odslika moj lični stil, da mi odevne kombinacije ne budu dosadne, jednolične i iste. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Obično ih začinim detaljima koji mom izgledu daju pečat i prepoznatljivost. Nastojim da budem drugačija, nepredvidiva i komfor mi je na prvom mestu. Iscepani džins je must have komad u mom garderoberu i nema ništa udobnije od dobrog para farmerica. Naprosto ih obožavam. Volim kad mom stilu daju dozu ležernosti i dečačkog šarma, a mogu i da transformišu čitav stajling u šik kombinaciju. Nosim ih kad god je to moguće. Skinny džins, kožna jakna, majica interesantnog kroja ili košulja i razbarušena kosa predstavljaju pravi izbor jer je buntovno i pomalo neuredno seksi! Ne robujem navici kako moram da kupim neki komad odeće koji je aktuelan zato što se moda stalno menja i evoluira. Za ženu je bitno da slepo ne sledi modne trendove, stil je ono što ostaje. Cipele, torbe i nakit upotpunjuju svaku moju kombinaciju i uvek biram originalne komade. Važno mesto zauzimaju i naočare, njih ne kupujem stihijski, obraćam pažnju na ram, stakla i često na desetine modela isprobam pre nego što neki kupim. Kožna jakna uvek je u trendu. Nosim je i na svečane haljine jer mislim da taj kontrast mojoj modnoj priči daje poseban šarm. U ormaru uvek imam tri do četiri crne haljine koje su nezamenljive jer se mogu iznova osvežiti efektnim dodacima, a izgledu daju željeni seksepil i zavodljivost. Kad god sam u dilemi oko izbora boja odlučim se za kombinaciju crne i bele jer zajedno čine savršenu harmoniju. Veliku pažnju poklanjam teksturi materijala i koristim one koji se lako prilagođavaju telu. Takođe, volim kapute, šešire sa velikim obodom i marame koje daju malo rok note i svakodnevni izgled čine drugačijim. Parfem i crveni ruž su takođe detalji koji upotpunjuju moju ličnost i čine je prepoznatljivom. Nikada se ne vodim pravilima i ponekad spojim nespojivo, a modu ne shvatam previše ozbiljno i tako joj pristupam. Ključ dobrog stila leži u zabavi, a rizik se isplati.

Piše: Danilo Mašojević

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.