Izvor: Luftika.rs, 15.Maj.2023, 13:01

TUGA: Preminula devojčica teško ranjena u OŠ „Vladislav Ribnikar“

Devojčica A. A. koja je ranjena u pucnjavi u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru podlegla je povredama, javlja „Blic„.
Devojčica se u Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova nalazila od 3.maja kada se dogodila pucnjava.
– Pacijentkinja koja je sa teškim povredama glave opasnim po život zadobijenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne hirurške intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i svih preduzetih mera intenzivnog lečenja. Ministarka zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće porodici nastradale devojčice – saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.
Ona je ranjena u glavu i odmah po prijemu u kliniku operisana, međutim, kako je tada izjavio direktor Tiršove Siniša Dučić, zahvat je bio dug i zahtevan.
Podsetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu „Vladislav Ribnikar“ sa očevim pištoljem.
On je upucao čuvara škole Dragana V. i dežurne učenice, a zatim je ušao u kabinet istorije gde je ubio pet vršnjaka, a ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.
Deda ubijene devojčice na Vračaru: „Vučić, Brnabić i Mali se izigravaju sa našim bolom“

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula teško ranjena učenica OŠ Vladislav Ribnikar

Izvor: Beta, 15.Maj.2023

Učenica beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koja je bila teško ranjena u glavu u nedavnoj pucnjavi u toj školi, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Kako je saopštilo Ministarstvo zdravlja, devojčica je preminula "i pored hitne hirurške intervencije i svih...

Nastavak na Beta...

Drugovi iz OŠ "Vladislav Ribnikar" neutešni: Nema više Angeline, molili smo se, ali više ni ona ne diše

Izvor: 24sedam.rs, 15.Maj.2023

Punih 12 dana lekari u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj borili su se za život devojčice koju je metak Koste K. pogodio pravo u glavu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.