TOM ŽENI DAJE DŽEPARAC?!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOM ŽENI DAJE DŽEPARAC?!

Američki tabloid In Touch Weekly poslednjih meseci dobio je veliki broj tužbi od javnih ličnosti zbog svojih senzacionalističkih članaka i ekskluzivnih tvrdnji, čija će istinitost biti proverena na sudu!

Magazin u poslednjem broju tvrdi da Kejti Holms i Tom Kruz spavaju u odvojenim sobama, da Kejti pije pilule za kontracepciju kako ne bi ostala u drugom stanju i da joj Tom daje mesečni džeparac od 125.000 dolara, koji ona troši na šoping! Te tvrdnje navodno će se naći u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sajentološkoj knjizi, u kojoj će posebno poglavlje biti posvećeno glumačkom paru.

Međutim, mnogobrojni američki mediji opovrgnuli su tvrdnje magazina In Touch Weekly argumentom da je logično da Tom i Kejti ne spavaju u istim sobama pošto trenutno snimaju filmove na različitim kontinentima!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.