Suzana Perić i Luka Lazukić: Divlji, brzi i žestoki (FOTO)

Izvor: Story, 12.Dec.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Perić i Luka Lazukić: Divlji, brzi i žestoki (FOTO)

Kreatorka obožava modne eksperimente pa se tako fotografisala sa bivšim košarkašem Lukom Lazukićem, ali u svemu pa i u tome ima meru i ističe da su joj stil i lični pečat najvažniji

Suzana Perić i Luka Lazukić, foto: Andreja Damnjanović

Kada je reč o mom ličnom stilu, volim mešavinu roka, ali sa ženstvenošću i uvek malo glamura. Trend je samo smernica za detalj u mom stilu koji se pravi godinama i menija sa životnom fazom. Još kao mala veoma sam pazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << šta ću sa čim spariti, kao i da se dobro osećam u tome. Mislim da stil i karakter moraju da budu u jin-jangu i tad je sve perfektno. Moje oblačenje podrazumeva dosta ludosti, a jedna od najupečatljivijih bila je kada sam nosila iscepane mrežaste čarape, šorts od džinsa, smoking i leptir mašnu. Sad mi to izgleda kao kabare, ali u to momentu dobro sam se osećala. Volim da eksperimentišem, ali to mora da ima moj karakter i ne sme da ode u krajnost pa da sve liči na maskenbal.

Kada se pojavljujem u javnosti, trudim se da ispoštujem dres kod i jedino se tada osećam dobro. Naravno, kao i svaka žena želim da izgledam lepo, ali moje manekenke nose garderobu koju ja pravim, kreator sam i nikad ne glumim modela. Većinom nosim sopstvene kreacije, a ponekad se najbolje osećam u farmerkama i beloj majici. Nisam rob modnih trendova i uvek se oblačim po svom osećaju. Moji modni fetiši su kožne pantalone, motorke, narukvice, rajsferšlusi, crne haljine, šeširi i kape. U garderoberu uvek imam deset belih majica, haljine bez leđa, dukseve i XXXL džempere koje nosim.

Nikada ne bih obukla kopije određenih marki. Mrzim i prezirem takvu garderobu, a svakome ko ih kupuje da bi bio u trendu, savetujem da to ne radi jer izgleda loše i gubi na stilu. Takođe, nikada ne bih nosila trenerku za večernji izlazak niti mešam sportsku garderobu sa elegantnom. U mom slučaju, ne postoji razlika između privatnog i poslovnog oblačenja, osim ako nije reč o nekom gala događaju.

Obožavam nakit i često ga nosim. Preferiram sve što je u rok i pank stilu i luda sam za tim. Narukvice, trake i prstenje moji su favoriti, ali volim i pravi nakit koji mora da bude u mom stilu. Ne volim kamenje u boji i uvek se trudim da kupujem jednostavne komade. TIFFANY & Co moj je omiljeni brend. Odgovara mi boho modni stil, ali ne u potpunosti. Čini mi se da žene sa takvom garderobom izgledaju starije. Mislim da on mora da se kombinuje sa glamom ili pankom jer tek onda dobija na jačini.



Piše: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.