Izvor: Luftika.rs, 26.Nov.2022, 17:04

Studentkinja iz Slovenije umrla zbog gibanice

Život Slovenke Tadeje Gregorec (23) promenio se pre tri godine na studentskoj zabavi u Štuku u Sloveniji. Devojka se takmičila ko će prvi pojesti gibanicu i počela da se guši.
U KBC Maribor su se borili za njen život, bila je u teškom stanju, preživela je ali se nikada nije oporavila. Tri godine nakon nesreće, porodica je brinula o njoj 24 sata dnevno. Nedavno je preminula.
„Njen muž je napustio posao da brine o njoj, sve vreme je bio pored nje. Pomogli smo joj, ali smo morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da prihvatimo surovu sudbinu“, rekla je njena majka Suzana, prenosi Ptujinfo.
Kako je rekla, zbog posledica gušenja Tadeja nije mogla da komunicira drugačije osim očima ili jezikom.
„Potvrđivala je očima ili jezikom da nas razume, ali više od toga nije mogla“, dodala je majka.
Od devojke se oprostio i Odbojkaški klub Puconci, čiji je bila članica.
„Mnogo prerano, sa previše pitanja zašto, i sa velikom prazninom koju je ostavila između nas. Tadeja, počivaj u miru“, napisali su.
Izvor: 24sedam
Troje Srba na skandaloznoj listi ljudi koji su svojim stradanjem „učinili uslugu čovečanstvu“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.