Stručnjak za digitalnu transformaciju sa IEDC Bled dolazi na Digital Takeover

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Feb.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručnjak za digitalnu transformaciju sa IEDC Bled dolazi na Digital Takeover

Dr. Nenad Filipović je predavač, rukovodilac MBA projekta i akademski direktor IEDC – Poslovne škole Bled, jedne od vodećih međunarodnih institucija takve vrste u Evropi te jedne od najuglednijih poslovnih škola na svetu, ujedno i ovogodišnjeg ekskluzivnog edukacijskog partnera Digital Takeover-a.

Na predstojećoj konferenciji dr. Filipović će održati predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“ u kojem će se osvrnuti na uvrežene stereotipe o promenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija te pokazati šta se skriva iza njih. Ilustrovaće ključne dileme s kojima se susreće menedžment preduzeća u našem regionu te izazove prenošenja svetskih iskustava u naše okruženje. U svojoj prezentaciji će postaviti ključna pitanja na koja moramo odgovoriti ukoliko želimo u svom preduzeću da iskoristimo digitalnu tehnologiju za pridobijanje konkurentne prednosti.

Na IEDC – Poslovnoj školi vodi katedre „Poslovni menadžment“ i „Poslovna etika“, a predavač je i na „Programu digitalne transformacije“ koji daje alate i znanje za uspešno vođenje procesa transformacije. U sklopu programa Filipović vodi i seminar „Leading Disruptive Change“ na kojem otkriva kako mobilisati celu organizaciju i postići uspešnu transformaciju.

Filipović je inače izvrstan poznavalac ekonomske situacije u regiji, ali i u svetu, a osim što je kreator i kokreator brojnih edukacijskih programa IEDC – Poslovne škole Bled, koordiniaao je više od 200 konsultantskih projekata i pružao svoje savetodavne usluge brojnim međunarodnim kompanijama. Ujedno je bio i lični mentor više od 40 izvršnih direktora u Srednjoj Evropi, a autor je ili koautor sedam knjiga te više od trideset studija slučaja. Gostuje kao predavač na brojnim poslovnim školama u Evropi i Severnoj Americi, a obrazovao se na nekim od najboljih svetskih univerziteta. Magistrirao je na zagrebačkom FER-u u oblasti računarstva, doktorirao menadžment na Free University of Amsterdam u Holandiji i završio „Stanford Executive program“ na univerzitetu Stanford i „Central and East European teachers program“ na Harvard Business School u sklopu univerziteta Stanford.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto na Digital Takeoveru! Produžen je rok za povoljniju cenu early bird kotizacije te do 10. februara se mogu kupiti po ceni od 1.375 kn. Redovna cena iznosi 2.400 kn, a last minute 2.800 kn. Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na zvaničnoj stranici.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.