Stigla prinova: Luka Šulić iz “2Cellosa” postao tata

Izvor: Story, 03.Nov.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla prinova: Luka Šulić iz “2Cellosa” postao tata

Luka Šulić iz svetski poznatog dvojca 2Cellos postao je sinoć tata prvi put. Njegova supruga Tamara Zagoranski na svet  je donela dečaka kome su dali ime Val. I mama i sin držali su se jako dobro pa je sve prošlo u najboljem redu. Roditelji su, kaže izvor za dnevnik.hr, srećni i ponosni. Vest o prinovi ... The post Stigla prinova: Luka Šulić iz “2Cellosa” postao tata appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SREĆI NEMA KRAJA Član "2Cellos" postao otac, beba dobila veoma neobično ime!

Izvor: Blic, 03.Nov.2017

Član sastava "2Cellos" Luka Šulić juče je postao otac kada je njegova supruga na svet donela zdravog dečaka...- Naše malo čudo, dečak Val. Konačno je stigao, juče u 20 časova i 46 minuta. I mama i Val su bili neverovatni i ja sam tako ponosan na njih. Za mene je ovo neopisiv i dramatičan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.