Stefan Živojinović u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića!

Izvor: Story, 05.Dec.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Živojinović u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića!

Kako pišu domaći mediji, Stefan Živojinović navodno je u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića, Bojanom Rodić. Zgodni Brenin sin i sestra Cecine snajke Bogdane Ražnatović, koja će pevačici roditi unuka, u vezi su navodno već četiri meseca. – Upoznali su se još prošle zime na Kopaoniku, kada je Bojana bacila oko na Stefana i učinila prvi ... The post Stefan Živojinović u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi bruje da je Stefan Živojinović U VEZI SA SESTROM BOGDANE RAŽNATOVIĆ, a njega zaima samo JEDNA STVAR

Izvor: Blic, 05.Dec.2019

Domaći mediji ne prestaju da pričaju o tome da je Stefan Živojinović navodno u vezi sa Bojanom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović već četiri meseca. Međutim, istina je da se pevač nije oglašavao ovim povodom jer je trenutno preokupiran poslom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.