Šta stručnjaci misle o knjizi Kim Kardašijan?

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta stručnjaci misle o knjizi Kim Kardašijan?

Iako je Kim Kardašijan, sa preko 40 milona pratilaca, druga najpopularnija ličnost na Instagramu, čini se da fanovi ove starlete ne žele da izdvoje desetak dolara da bi kupili knjigu selfija koju je priredila.

Foto: Instagram / kimkardashian

Prodaja knjige Selfish u kojoj je starleta uglavnom izložila fotografije koje je već podelila sa milionskim auditorijumom na društvenim mrežama, ne ide onako kako je planirala, pa je umesto očekivanog milionskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tiraža ova knjiga zabeležila samo 32.000 prodatih kopija.

Otkrijte tajne šminkanja Kim Kardašijan!

Ukoliko se ovaj broj uporedi sa brojem prodatih primeraka knjiga koje su izdale njene sestre Kajli i Kendel Džener, kao i njhova majka Kris Džener - onda je zaključak da starleta Kim i dalje vodi.

Jako je interesantno da su i stručnjaci iz polja književnosti komentarisali da je sama tematika knjige sveočanstvo o modernom dobu, ali i fenomenu selfija, pa se može proučavati i sa psihološkog stanovišta. Pojedinci iz književnih krugova prokomentarisali su da se knjiga popularne starlete može posmatrati i sa stanovišta ženskosti i ženskog identiteta uopšte.

Neukusno: Trudnica Kim Kardašijan u preuskoj odevnoj kombinaciji

Pre godinu dana, Kajli i Kendel Džener izdale su knjigu pod nazivom Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia koja pripada žanru naučne fantastike, a nakon pet meseci knjiga je prodata u samo 12.000 primeraka.

6 laži porodice Kardašijan

Takođe, ni kuvar koji je izdala Kris Džener nije zabeležio sjajnu prodaju.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.