Srpsko tržište vredi 70,6 milijardi dolara

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Dec.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko tržište vredi 70,6 milijardi dolara

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Vrednost domaćeg tržišta iznosi 70,6 milijardi dolara, a uz očekivani rast od 50 odsto, procenjuje se da će njegova vrednost u 2016 iznositi 105 milijardi dolara, rekao je ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić >>>(Ključne reči: roba široke potrošnje; FMCG sektor do 2020; trgovina; prodavnice; trgovinski lanci)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Ljajić: Povećati privrednu aktivnost, privući investicije

Izvor: Blic, 09.Dec.2013

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da je jedino rešenje za pad prometa u trgovinama i sivo tržište povećanje privredne aktivnosti, iskorišćavanje svih domaćih resursa i privlačenje novih stranih investicija...Ljajić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.