Srpska glumica osvojila Holivud! (FOTO)

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska glumica osvojila Holivud! (FOTO)

Ova lepotica srpskog porekla svaku priliku koristi da promoviše svoju zemlju.

Ana Katarina Stojanović, foto: Instagram

Ana Katarina Stojanović u svetu je poznatija kao Ana Aleksander, živi i radi u Americi.

Međutim ova lepotica je rođena Beograđanka,a sa 16 godina se preselila u Južnu Afriku a zatim i u Ameriku. Tada počinje njena zavidna karijera modela, producenta i filmske glumice.

Domaćoj publici najpoznatija je po ulozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Šljivine ćerke, Ane Stojanović, u filmu Sekula se opet ženi, ali njen proboj u Holivudu događa se upravo sada.

Naime Ana trenutno igra u seriji Havaji, a slike sa snimanja podelila je i na Instagramu.

Ovo su naše devojke koje su se proslavile u svetu

- Bilo je zadovoljstvo raditi sa celom ekipom, kako glumcima tako i ljudima iza kamere. Ne mogu rečima da opišem zadovoljstvo što sam imala čast da sarađujem sa rediteljem Piterom Velerom. Mnogo mi nedostaju svi oni - napisala je glumica na Fejsbuku o svom iskustvu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.