Sprečite urastanje dlačica za 4 sekunde!

Izvor: Mondo, 05.Jul.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečite urastanje dlačica za 4 sekunde!

Ako ste skloni urastanju dlačica, ovo mora da vam pređe u naviku.

Kao da brijanje samo po sebi nije dovoljna "komplikacija" (pomislite samo na koleno koje krvari iz nevidljive posekotine, jer ste se brijali u žurbi), obično je praćeno i urastanjem dlačica. Sve gore od goreg.

Pa, dermatolozi kažu da postoji jednostavan način da to sprečite, ako ste skloni urastanju dlaka, a ovo može da se primeni i ako se depilirate voskom.

Sve što vam je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je tubica hidrokortizonske kreme (1%).

Šta treba da uradite? Da namažete malu količinu na sva iziritirana mesta, ili delove na kojima je izvesno da će vam urastati dlačice (znate iz iskustva verovatno: bikini zona, pazuh, zadnja strana listova).

Kremu smete da nanosite dva puta dnevno tri do pet dana, ne duže, ali i to će biti sasvim dovoljno da sprečite urastanje dlačica.

Kako deluje? Ova krema je često deo "kućne apoteke za prvu pomoć", ne samo da umiruje iziritiranu kožu, već sprečava i oticanje, što je odlična pomoć u prevenciji uraslih dlačica. I, upravo iz tog razloga pomaže da rešite problem i ako vam je dlačica već urasla.

Još jedna dobra stvar - košta manje od 200 dinara.

Pravite li ovu grešku kad se brijete?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.