Snežana Dakić našla novu ljubav?

Izvor: Story, 02.Okt.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić našla novu ljubav?

Popularna voditeljka Snežana Dakić je nakon nedavnog razvoda sa bizismenom Vladimirom Mikićem, svoju sreću pronašla u novoj ljubavi sa izvesnim Aleksandrom, fudbalskim menadžerom iz Novog Sada.

Kako Alo! saznaje, Snežana i Aleksandar su se upoznali preko dugogodišnje prijateljice, i već po prvom susretu su pronašli zajednički jezik i veoma brzo uplovili u ljubavnu vezu.

Kako je Snežana sklonila ćerku iz cele situacije koja se dogodila oko razvoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pogledajte OVDE.

- Nakon što je saznala da je muž vara, Snežana nekoliko meseci nije mogla da pređe preko toga. Izlazila je samo sa drugaricama i u potpunosti se posvetila svojoj ćerki Lauri. Jednom prilikom sedela je sa svojom prijateljicom i tada im se pridružio Aleksandar, a jedno drugom su se odmah svideli. U početku su se samo čuli i dopisivali, a nedavno su i uplovili u ljubavnu vezu - započinje priču izvor blizak voditeljki, i dodaje:

- Snežani se veoma dopalo što je Aleksandar vrlo pažljiv i razume je u svakom smislu. Uz njega je prestala da razmišlja o bivšem suprugu i mnogo joj je zabavno kada provode vreme zajedno. Ne smeta joj ni to što je on šest godina mlađi od nje. Kako je on iz Novog Sada najčešće se viđaju u Beogradu, a ponekad i ona ode u prestonicu Vojvodine. Mnogo im je lepo zajedno, ali oni ne žele da se o tome zna, pa svoju ljubav kriju od javnosti. Za njihov odnos znaju samo najbliži prijatelji, kojima oni u potpunosti veruju - rekao je naš izvor blizak Snežani.

OVAKO je izgledao prvi susret Snežane i Mikića nakon razvoda.

Na ovu informaciju, Snežana je samo kratko odgovorila:

- Nemam dečka, i to je sve što želim da kažem na tu temu.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Snežana Dakić ima novog dečka?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014

Popularna voditeljka Snežana Dakić (45) nakon nedavnog razlaza sa dugogodišnjim suprugom Vladimirom Mikićem sreću je pronašla sa izvesnim Aleksandrom Vazićem (39), fudbalskim menadžerom iz Novog Sada...Voditeljka demantuje da ima novu ljubav: Snežana Dakić.. ..Kako „Alo!“ saznaje, Snežana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.