Slobodno prljajte i polivajte ovu tastaturu!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodno prljajte i polivajte ovu tastaturu!

Prosipanje tečnosti i prašina nisu prepreka za vodootpornu tastaturu koju kada isprljate jednostavno možete da operete pod mlazom vode.

Nebitno da li želite samo da prebrišete prašinu na njoj ili je potopite u sudoperi, ova tastatura se lako čisti i brzo suši.

Vodootpornu tastaturu Logitech Washable Keyboard K310 možete ručno oprati koliko god puta želite i potopiti je celu (osim USB kabla) u vodu dubine do 28 centimetara. Rupice za odvod vode na poleđini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tastature omogućavaju brzo sušenje, dok su oznake na tastaturi odštampane laserski i poseduju UV zaštitni premaz pa slova ne blede u vodi. Osim toga, tipke mogu da izdrže do 5 miliona udaraca po tastaturi, što ovu tastaturu čini otpornom kako na pranje tako i na udarce.

Dizajn ove tastature u skladu je sa vašim računarom i sa vašim radnim prostorom. Tastatura dolazi u kompletu sa F tipkama i odvojenom tastaturom sa brojevima, a kompatibilna je sa Windows XP, Windows Vista i Windows 7 operativnim sistemima.

Pomoću 12 predefinisanih tastera, koji omogućavaju pristup internetu, e-mail-u, igrama i jačini zvuka lako možete pokrenuti najčešće korišćene aplikacije, i to na jedan dodir. Upotreba je dodatno olakšana, jer vam za ovu tastaturu nije potreban instalacioni softver. Dovoljno je samo izvaditi tastaturu iz kutije, priključiti je i početi sa kuacnjem.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tastatura to voli: Prljajte je i polivajte!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2012

Prosipanje tečnosti i prašina nisu prepreka za vodootpornu tastaturu koju kada isprljate jednostavno možete da operete pod mlazom vode...Nebitno da li želite samo da prebrišete prašinu na njoj ili je potopite u sudoperi, ova tastatura se lako čisti i brzo suši...Vodootpornu tastaturu Logitech...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.