Slavni glumac postaje deo porodice Kardašijan!

Izvor: Story, 20.Dec.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni glumac postaje deo porodice Kardašijan!

Dejvid Švimer uskoro će poneti prezime slavne porodice

Dejvid Švimer, porodica Kardašijan, foto: Profimedia

Naime, Dejvid je pozvan da bude deo nove serije American Crime, kuće Fox Extended, koju su osmislili Rajan Marfi i Bred Falčuk. Serija će se baviti rasnim, klasnim i političkim problemima, te će prikazivati neka od najpoznatijih ubistava i suđenja. Jedna od epizoda, nazvana American Crime Story: The People v. O.J. Simpson, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << biće zasnovana na knjizi Džefrija Tobina, The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson.

Ta epizoda će se baviti slučajem slavnog sportiste O.Džej.Simsona, a Dejvid Švimer će navodno utelotvoriti lika, advokata, Roberta Kardašijana.

Kako su Kim i Kanije izgledali pre nego što su stekli svetku slavu, pogledajte OVDE.

Podsetimo, pre dvadeset godina, ubijena je tridesetpetogodišnja Nikol Braun Simson, bivša supruga slavnog sportiste. Pored nje ubijen je i dvadesetpetogodišnji konobar Roland Goldman, njen tadašnji dečko.

Oboje su ubijeni u njenoj kući, a za ubistvo je okriveljen Simson, zvezda američkog fudbala, Nikolin bivši suprug. Nikol je ubijena višestrukim ubodima u vrat i glavu, pri čemu je na rukama zadobila rane.

Tokom izuzetno medijski propraćenog suđenja, on je bio oslobođen, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo. Ali, 1997. godine bio je prisiljen da plati 33 miliona dolara odštete porodici Ronalda Goldmana.

Robert Kardašijan, jedan od advokata Simsona, bio je u kući u kojoj su ubiji Ron i Nikol Braun Simson, piše Daily Mail.

Kim je iznela pikanterije iz svog privatnog života. Više u tome, pogledajte u videu OVDE.

Otac Kim, Kloi i Kortni, koji je preminuo 2003. godine, navodno je nosio aktovku u kojoj je imao spremnjen dokaz koji bi automatski mogao da strpa Simsona iza rešetaka.

Simson, sada šezdesetšestogodišnjak, nalazi se u Nevadi u zatvoru, nakon što je 2008. godine osuđen na petnaest godina zatvora. Bivši igrač proglašen je krivim po 12 tačaka optužnice za oružanu pljačku, učestvovanju u otmici i napadu vatrenim oružjem.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ross iz Prijatelja glumi oca Kim Kardashian

Izvor: Tracara.com, 21.Dec.2014, 10:22

Dobar izbor ili ne? ( foto: People ) David Schwimmer dobio je ulogu u novoj seriji – tumačiće lik Roberta Kardashiana. Schwimmer, koji je ostao upamćen po ulozi paleontologa Rossa iz Prijatelja, dobio je novi angažman koji može biti značajan u njegovoj glumačkoj karijeri. U mini-seriji American...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.