Sjajni Mike Steva ovog petka u Beogradu!

Izvor: Story, 04.Nov.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Mike Steva ovog petka u Beogradu!

Nakon maratonske turneje po SAD, gde je nastupao u čak 25 gradova, fantastični DJ Mike Steva ovog petka, 7. novembra stiže u Beograd gde će kao specijalan gost nastupiti u klubu DOT.

Mike Steva, foto: Promo

Mike Steva je nadaleko poznat po svojoj nepresušnoj energiji za DJ pultom, a za njegove nastupe uvek se traži karta više! Iako je rođen u Australiji, koreni ga vežu za Balkan, budući da su mu oba roditelja poreklom iz Makedonije.

U sklopu ideje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da širom sveta promoviše andergraund scenu Melburna, ovaj momak je osnovao etiketu Deeproots Music koja je od 2010. godine zadužena za neke od najboljih žurki širom sveta, na kojima su hedajneri bili i neki od istaknutih DJ-eva kao što su Osunlade, Josh Milan, Zepherin Saint, Franck Roger i Karizma. Kao jedan od ključnih ljudi na australijskoj andergraund sceni, Mike je imao priliku da vrti uz velikane poput Denisa Ferrera, Timija Regisforda, DJ Spena, Loko Dajsa i mnogih drugih.

Nakon duge turneje po SAD, Mike Steva ovog petka, 7. novembra, stiže u našu prestonicu, a ovo će biti tek treći pit da ovaj momak nastupa u Beogradu. Prijatan ambijent novootvorenog kluba DOT, uz odličnu muziku i DJ podršku Dače Milojeviča i Cobe, obećava žurku za pamćenje – a ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 300 din, na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.