Selma Bajrami: Nijedno dete nije zaslužilo da pati!

Izvor: Story, 20.Mar.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami: Nijedno dete nije zaslužilo da pati!

Popularna pevačica Selma Bajrami obratila se prijateljima i fanovima dirljivom porukom

Selma Bajrami, foto: Dragan Kadić

Popularna pevačica putem društvene mreže Facebook poželela je da sa svojim brojnim prijateljima i fanovima podeli dirljivu poruku:

- Dragi moji prijatelji, fanovi,  braćo i sestre budimo složni u vremenu kada je mnogo zla oko nas! Nije važno koje ste vere, nacije, boje kože važno je da ste ljudi, delimo se na dobre i loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ne po poreklu, statusu ili državi! Svaka moja molitva od srca je upućena čoveku a posebno detetu u Parizu, Amsterdamu, Berlinu, Istanbulu da ne osete ruke zla! Ni jedno dete na ovoj planeti nije zaslužilo da pati, oni dolaze na ovaj svet iz ljubavi da bi bili voljeni i srećni! Roditelji znaju koliki je strah za dete i briga oni koji nisu se ostvarili još kao roditelji osetiće najlepši dar ! Zato budimo ljudi ako ništa prema deci jer oni su zaslužili mirne i bezbrižne snove i odrastanje u ovom surovom vremenu - napisala je pevačica.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Selma Bajrami Nijedno dete nije zasluzilo da pati

Izvor: medio.rs, 21.Mar.2016, 00:01

Popularna pevačica Selma Bajrami obratila se prijateljima i fanovima dirljivom porukom

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.