Selah Sue: Uspeh nije zalečio moje rane (FOTO + VIDEO)

Izvor: Story, 25.Feb.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selah Sue: Uspeh nije zalečio moje rane (FOTO + VIDEO)

Sigurni smo da ste u nekom trenutku imali problem da izbacite iz glave najveći hit belgijske mlade kantautorke, This world. Selah Sue je osvojila svet svojim prvim albumom i sa samo dvadeset i jednom godinom lansirala svoje ime među ozbiljne svetske zvezde!

Foto: Promo

Četiri godine je prošlo od njenog debi albuma i Selah Sue možda nije prevazišla svoje demone, ali ih je iskoristila kao inspiraciju za svoj novi album Reason, pleplavljen emocijama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svetlošću.

Ove pesme osvajaju od prvog akorda, dolazeći od umetnice koja je puna života i ožiljaka, koja uvek izgleda kao jedno sa svojom gitarom.

- Uspeh nije zalečio moje rane - kaže ona - Ništa nije izmenio. To je putovanje, borba koja će trajati ceo život.

Selah Sue će 17. februara nastupiti pred 400 najvernijih slušalaca u intimnom prostoru Novog Bitefartcafea. Dridružite se Seli na njenom muzičko - emotivnom putovanju i budite prvi koji će u Srbiji čuti njen novi album Reason uživo, uz njene najveće hitove.



Promotivna cena za prvih pedestet karata je 1.200 dinara, nakon toga karta će koštati 1.700 dinara. roj karata je ograničen. Karte su za stajanje.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.