Seks je dosadan, a svađe česte? Ne brinite i to je brak

Izvor: S media, 31.Mar.2010, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks je dosadan, a svađe česte? Ne brinite i to je brak

Kada se dve osobe zabavljaju često slušamo o tome kako su oni zaljubljeni jedno u drugo do ušiju, kako je njihova veza savršena i kako im naprosto ruže cvetaju, ali čim ta veza postane ozbiljnija jedva da i znamo šta se zaista dešava u njihovom životu, posebno kada stanu na ludi kamen.

Bračne razmirice i sve ono negativno što se dešava u braku ljudi jedva da i govore svojim prijateljima, jer smatraju da kada bi priznali da više i nisu tako srećni to bi se moglo shvatiti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao njihov lični neuspeh, pa takve stvari radije sačuvaju za sebe. Nakon nekoliko godina bračnog života i seksa je sve manje, pa oženjene, odnosno udate osobe smatraju kako svi imaju više seksa nego oni. Ali, svaki brak u stvari prolazi kroz iste ili slične probleme.

Izvor: sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.