Saša Kovačević: Još ne planiram venčanje

Izvor: Story, 04.Jul.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević: Još ne planiram venčanje

Pop pevač Saša Kovačević govori na čemu zasniva svoj odnos sa devojkom Jovanom Jocić, kako su izgledali njegovi muzički počeci, ali i da li je s godinama sazreo i uozbiljio se.

Saša Kovačević, foto: Luka Šarac

Već dvanaest godina pop pevač Saša Kovačević (29) važi za jednog od omiljenih muzičara u regionu, a od samog početka svoje karijere pažnju na sebe skretao je svojim numerama, ali i pristojnim ponašanjem. Publiku podjednako zanimaju detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << iz njegovog privatnog i profesionalnog života.

Nakon burnih ljubavi, Saša je više od tri godine u skladnoj romansi sa svojom devojkom Jovanom Jocić. Zaljubljeni par najviše uživa u zajedničkim putovanjima, a osim Grčke, jedna od omiljenih destinacija im je i Tajland, gde je pevač nedavno snimio nekoliko interesantnih muzičkih spotova, a prvi je objavljen za numeru Gde smo moja ljubavi. Interpretator nekih od najlepših emotivnih stihova i njegova izabranica dobro znaju gde su i šta žele, ali on ističe da ne razmišlja o braku.

- Još ne planiram venčanje, ali i to će biti kroz neku godinu. Sada je sve baš onako kako treba da bude i ništa ne bih menjao. Nikada nisam pravio dugoročne planove, ali kada razmislim o tome šta bih voleo da mi se desi u narednoj deceniji, to bi bilo da se ostvarim u ulozi oca, kao i da imam što više koncerata i poštovalaca svoje muzike. Ali, najvažnije je da budemo živi i zdravi. Iskreno, ne postoji neka propuštena šansa zbog koje žalim, sve što sam hteo da uradim to sam i učinio – ističe pevač koji će 27. jula obeležiti jubilarni trideseti rođendan.

- Nekako mi više prijaju ove godine sa dvojkom i kusurom iza tog broja, ali sasvim je normalno da svako od nas stari i slavi rođendane. Bitno je da ih bude što više. Važnije je kako se osećam, a ja sebe doživljavam veoma mladoliko. Delujem jako pitomo, ne kao neka svađalica, ali svako od nas ima neke svoje trenutke, pa ni ja nisam izuzetak. Dešavalo mi se da izgorim za dve sekunde, ali zapravo nema određenih pravila. Svestan sam toga da ljudi često imaju određene predrasude o meni, ali svako ima pravo da misli šta god hoće. Nikada se nisam obazirao na zle jezike i cenim samo mišljenje meni dragih ljudi. Potpuno sam normalan i takav život vodim – govori Kovačević koji se trudi da neguje svoj dečački duh.

- S prvim danima lepog vremena, sa bratom ili devojkom najviše vremena provodim na terasi svog stana i to mi je trenutno omiljeni gušt. Imam mir sa svojim najbližima i ljudima koje najviše volim. U slobodno vreme opuštam se i igrajući fliper sa prijateljima, to mi se nekako vratilo iz detinjstva pa znam da provedem i po šest sati relaksirajući se uz ovu igru. Nemam neki određeni porok, poslednjih meseci zbog rada na novim pesmama nisam ni imao mnogo vremena za opuštanje, ali zato ću u julu i avgustu imati desetak slobodnih dana – otkriva ovaj muzičar koji je ponosan na sebe i put koji je izabrao za svoj profesionalni napredak.

- Vrlo rano sam ušao u šou-biznis i na samom početku nisam imao izgrađen svoj stil, već sam se tražio. Kako je vreme odmicalo, uspeo sam da pronađem ono što mi najviše godi i sazreo. Naravno da mi je prijalo kada sam postajao afirmisan pevač i dao prvi autogram, to sam negde i želeo, ali nikada se nisam gurao i trudio se da budem skandalozan. Kada je reč o tim estradnim pričama, nastojao sam da uvek budem po strani – zaključuje Saša.

Piše: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.