ŠTA ŽENE BRINE U KREVETU, A NE BI TREBALO

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ŽENE BRINE U KREVETU, A NE BI TREBALO

Dame, verujte u sebe! Veliki je broj žena koje se u svojoj koži ne osećaju baš lepo, pa im je uglavnom neprijatno kada su bez odeće u krevetu s partnerom, a takva nesigurnost može veoma loše da utiče na seksualni život.

Dame, verujte u sebe!

Veliki je broj žena koje se u svojoj koži ne osećaju baš lepo, pa im je uglavnom neprijatno kada su bez odeće u krevetu s partnerom, a takva nesigurnost može veoma loše da utiče na seksualni život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
I dok muškarci u tim trenucima razmišljaju samo o jednoj stvari, žene sebi postavljaju milion pitanja. Evo šta je ono što ih najviše muči.

Misli li da neprijatno mirišem?

Ako vam na to nikada nije skrenuo pažnju i ne primećujete da se često odmiče od nekog dela vašeg tela, očigledno mu se vaš miris dopada. Muškarci najviše vole miris čiste i zdrave žene.

Da li voli način na koji se oglašavam dok vodimo ljubav?

Ako vam radi nešto što vam se sviđa, a vi uživate i jasno i glasno mu to stavljate do znanja, onda je, bez dileme, odgovor - da!

Dopada li mu se kako se ljubim?

Većina muškaraca ne zna razliku između dobrog i lošeg poljupca. Ako se iz dana u dan ljubaka s vama, to sasvim sigurno znači da je veoma zadovoljan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.