ŠOK! Ana Mihajlovski nije platila račun na pumpi!

Izvor: Story, 18.Nov.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Ana Mihajlovski nije platila račun na pumpi!

Ana Mihajlovski, poznata voditeljka koju svi obožavaju zbog njene duhovitosti, otkrila je pratiocima na svom Instagram profilu šta joj se desilo. Naime, voditeljka se našla u jako neprijatnoj situaciji, na benziskoj pumpi, priznajući javno da nije platila gorivo koje je sipala! – Hej, znate li onaj osećaj kada pomislite da nema dalje od onoga što ... The post ŠOK! Ana Mihajlovski nije platila račun na pumpi! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SKANDAL ANE MIHAJLOVSKI NA BENZINSKOJ PUMPI! Sipala pun rezervoar pa ZAPALILA ne plativši RAČUN

Izvor: Scandal.rs, 19.Nov.2019, 01:06

Ana Mihajlovski svakodnevno sa pratiocima na društvenim mrežama deli dogodovštine iz svoje svakodnevice, a ni današnji dan nije bio izuzetak. Naime, voditeljka je priznala onima koji je prate da je samu sebe dovela u neprijatnu situaciju na benzinskoj pumpi. – Hej, znate li onaj osećaj kada pomislite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.