Izvor: Blic, 21.Maj.2023, 20:13

"ŠKOLA NASTAVLJA DA RADI PO PROGRAMU BEZ OCENJIVANJA" Detalji sednice saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Član saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar", Vojin Šaljić, izjavio je da današnja sednica Saveta roditelja nije održana jer deo roditelja stradale dece nije bio prisutan i naglasio da će odluka o održavanju sednice biti doneta kada oni budu spremni, a upravo zbog toga, prema rečima predsednika Saveta roditelja Igora Đorđevića, odloženo je i saopštavanje odgovora predstavnika Vlade Srbije na zahteve roditelja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OD SUTRA ŠKOLA NASTAVLJA SA RADOM! 200 roditelja ipak želi da se nastava prekine - Ovo su detalji sa sednice Saveta roditelja u "Ribnikaru"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023

Vlada je spremna da sasluša i pomogne roditeljima stradale dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"..Član saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" Vojin Šaljić izjavio je da današnja sednica Saveta roditelja nije održana jer deo roditelja stradale dece nije bio prisutan i naglasio da će odluka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.