Ružnoj haljini ni dijamanti ne pomažu

Izvor: Mondo, 18.Sep.2012, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružnoj haljini ni dijamanti ne pomažu

Haljina ukrašena dijamantima, vredna 5,67 miliona dolara i teška 13 kilograma, prikazana je na modnoj reviji u Kijevu.

Prema pisanju londonskog "Telegrafa", haljina je delo britanske modne dizajnerke Debi Vingam, koja je na nju prišila 50 dvokaratnih crnih dijamanata.

Vigamova je u ukrajinskoj prestonoci prikazala još nekoliko haljina ukrašenih dijamantima, ali je ova sa crnim dijamantima svakako bila glavna atrakcija na reviji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Neobična kreacija podelila je mišljenja publike.

I dok su je jedni hvalili, ističući da ona "svakako naglašava status zvezde osobe koja je nosi", drugi su izjavili da je ne bi nikada obukli.

"Žao mi je što je toliko dijamanata uništeno da bi se napravila jedna tako ružna haljina", kazala je jedna od gošći revije.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pogledaj dijamantsku haljinu od 5,6 miliona dolara

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2012

Haljina ukrašena dijamantima, vredna 5,67 miliona dolara i teška 13 kilograma, prikazana je na modnoj reviji u Kijevu. Prema pisanju londonskog "Telegrafa", haljina je delo je britanske modne dizajnerke Debi Vingam, koja je na nju prišila 50 dvokaratnih crnih dijamanata...Vigamova je u ukrajinskoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.