Rita Ora se brutalno narugala Adel

Izvor: Story, 27.Jan.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rita Ora se brutalno narugala Adel

Pevačica očigledno ima nešto protiv jedne od najboljih muzičarki današnjice, Adel, jer joj se sada već drugi put javno narugala i to fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži

foto: Instagram

Fotografija na kojoj je pevačica Rita Ora podebljala obraze i napisala Hello… it's me, a zatim je objavila na Snapchatu, obišla je svetske medije koji su se raspisali o netrpeljivosti koju Rita oseća prema pevačici Adel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Naime, Rita je namerno u fotošopu razvukla svoje lice kako bi što više ličila na jednu od najboljih pevačica današnjice, a da se tom fotografijom zaista ruga Adel bilo je očigledno i iz napisa Hello koji je ujedno naziv Adelinog novog hita.

Razlog ovog njenog postupka nije poznat, ali to nije prvi put da se Rita našalila sa Adele. Prošle godine dok je gostovala na radiju Capital FM zamolili su je da otpeva pjesmu Hello svoje kolegice iz Velike Britanije, ali odbila je uz objašnjenje: - Ne mogu ovo da pevam, izrepovaću to na nekom drugom jeziku - a potom je počela da izgovara besmislice.

A photo posted by @adele on Dec 22, 2015 at 1:58am PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.