Riki Martin se oženio: Osećaj je sjajan!

Izvor: Story, 11.Jan.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Martin se oženio: Osećaj je sjajan!

Godinu dana nakon veridbe, Riki Martin je stao na ludi kamen! Latino zavodnik rekao je sudbonosno “da” svom partneru Džvanu Josefu. Iako je letos pevač najavljivao da će se njihova svadba desiti u Portoriku i da ga čeka velika i zahtevna organizacija oko svega, biće da se od toga odustalo, pa je ceremonija venčanja održana u ... The post Riki Martin se oženio: Osećaj je sjajan! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Oženio se Riki Martin

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2018, 00:40

Pevač u tajnosti stao na “ludi kamen” sa slikarom PORTORIKANSKI pevač Riki Martin (46) tajno se venčao sa partnerom slikarom Džovanom Josefom, a srećnu vest otkrili su slučajno, na crvenom tepihu, pred premijeru TV serije “Ubistvo Đanija Versačea” u Los Anđelesu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.