Izvor: BalkanRock.com, 01.Apr.2024, 06:02

Na današnji dan – 1. april / travanj

Balkanrock.com Balkanrock.com Na današnji dan – 1. april / travanj Na današnji dan – 1. april / travanj 01/04/2024 1956 – Elvis Presley snimio je svoj prvi holivudski test za film. 1964 – John Lennon se ponovo sreo sa svojim ocem nakon 17 godina. 1966 – Prvi singl gdje se spominje ime David Bowie objavljen je za pjesmu „Do Anything You Say.“ Pjesmu je izvodio The Buzz s Bowiejem kao glavnim pjevačem. 1970 – […] Pročitajte ceo tekst Na današnji dan – 1. april / travanj originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

David i Golijati i El Pre3idente uživo u klubu Mitraljez u Zrenjaninu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Apr.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com David i Golijati i El Pre3idente uživo u klubu Mitraljez u Zrenjaninu David i Golijati i El Pre3idente uživo u klubu Mitraljez u Zrenjaninu 01/04/2024 El Pre3idente zajedno sa bendom David i Golijati nastupiće 26. aprila u Zrenjaninu, u klubu Mitraljez. Cena ulaznice...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.