RUSKINJE NA AMERIČKOJ TV DROCE

Izvor: Kurir, 30.Avg.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKINJE NA AMERIČKOJ TV DROCE

LOS ANĐELES - U novom američkom rijaliti šou "Russian Dolls" Ruskinje su predstavljene kao jeftine. Obučene u krzna i obrađene botoksom, vreme provode ispijajući šotove i šetkajući se u zavodljivom donjem vešu. Ipak, Ruskinje koje su zvezde novog rijaliti šoua "Russian Dolls" su izuzetno besne što su u javnosti predstavljene kao nemoralne, zbog čega je ruska zajednica u Americi na njih osula paljbu.

Rijaliti sa Ruskinjama je replika MTV emisije "Jersey Shore", s tim što ruska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zajednica tvrdi da se tako promoviše ideja da su žene iz bivšeg SSSR jeftine, novcem opsednute pijanice.

"Russian Dolls" prati živote osam žena koje žive u Njujorku i to u Brajton Biču, gde stanuju pretežno ruski emigranti.

- Verujem u plastičnu hirurgiju. Verujem u botoks - kaže u jednoj epizodi Dajana, jedna od učesnica.

Iako se podigla velika prašina jer rijaliti navodno predstavlja Ruse u lošem svetlu, ima i onih koji kažu da to nije daleko od istine. Katja Fomina je u 11. godini iz Rusije došla u Ameriku i sada radi za službu koja se bavi akademskim arhiviranjem.

- Prepoznajem te ljude. I ranije sam viđala takve Ruse. To se dobro prodaje, isto kao i "Jersey Shore" - kaže ona.

Komentarišući rijaliti u Sandej tajmsu politički komentator iz Moskve Vjačeslav Igrunov je iznio svoj stav.

- Dok gledate tu emisiju mislite da su sve Ruskinje prostitutke i kriminalci. Šou ih predstavlja kao gomilu lenjih, neupotrebljivih žena - rekao je Igrunov.

Komentari na Jutjubu su takođe negativni, u jednom piše da je to "uvreda za rusku kulturu".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.