RRA:  Nemamo hitne ni vanredne akcije

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA: Nemamo hitne ni vanredne akcije

RRA ne smatra da su najnovije situacije u rialiti programima na nacionalnim TV stanicama razlog da bi pokrenuli hitan postupak ili makar uputili upozorenje produkcijama tih emisija - da “malo smanje doživljaj”.

Naime, sudeći po odgovoru koji smo dobili od Srbe Bogdanovića, predstavnika RRA (Republičke Radiodifuzne Agencije) služba za TV nadzor koja procenjuje nepravilnosti i o tome sastavlja izveštaj za RRA, izgleda još nije prepoznala problem u svemu tome.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
- Ne postoji nikakva vanredna niti hitna akcija RRA a u vezi sa rijaliti programima – izjavio je za S media portal Srba Bogdanović, kada smo ga pitali da li će pokrenuti postupak i eventualno sankcionisati sve češće provokativne scene na srpskim TV programima.

Parovi: Orgije na žurci!

Soraja mislila da peva Svadbeni marš!

VB 4: Dragana pokazala guzu! (FOTO +16)

Psovke na nacionalnoj osnovi u “Velikom bratu”, snimci “akcije pod jorganom” Marijane i Nemeša, zumiranje “ispalih” dojki Soraje Vučelić, njeno pevušenje melodije četničke pesme „Sprem‘te se, sprem‘te, četnici“, orgije u “Parovima”… spisak je podugačak…

- Ukoliko bi se pevanje neke pesme okarakterisalo kao raspirivanje nacionalne mržnje, onda bi se hitno reagovalo. Za sada nismo imali takvih pritužbi – rekao nam je Bogdanović.

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.