ROKER VINS NIL IZAŠAO IZ ZATVORA

Izvor: Kurir, 27.Feb.2011, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROKER VINS NIL IZAŠAO IZ ZATVORA

LAS VEGAS - Pevač grupe "Motli Kru" Vins Nil pušten je iz zatvora u Las Vegasu posle 10 od 15 dana na koliko je bio osuđen zbog vožnje u pijanom stanju.

List Las Vegas san piše da je 50-godišnji roker oslobođen u petak.

Nil se na suđenju u januaru izjasnio krivim za vožnju u pijanom stanju prošlog leta u Las Vegasu. Osuđen je na 15 dana zatvora i 15 dana kućnog pritvora po nagodbi sa tužilaštvom koja ga je poštedela suđenja. Osuđen je i na globu od 585 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Muzičar je, da je proglašen krivim na suđenju, mogao da dobije do šest meseci zatvora.

To njemu nije prvi sukob sa zakonom: krajem 1984, kad je na turneji po SAD bila finska hard rok grupa "Hanoj Roks", posle burne zabave u Vinsovoj kući, kad su muzičari pošli da dokupe još pića, domaćin, koji je bio pijan, izgubio je kontrolu nad automobilom i izazvao sudar.

Bubnjar finske grupe Nikola "Razl" Dingli je poginuo, a Nil je optužen za ubistvo iz nehata i vožnju po uticajem alkohola koja je izazvalo saobraćajnu nesreću. Tada je osuđen na 30 dana zatvora, pet godina uslovno, 2,6 miliona dolara obeštećenja preživelim žrtvama sudara i 200 sati društveno korisnog rada.

Pevač je iz zatvora pušten posle 15 dana zbog dobrog vladanja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.