Prolom Banja popunjena za doček 2014!

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolom Banja popunjena za doček 2014!

Prolom Banja je rasprodala sav smeštaj i mesta u restoranu za doček 2014. godine, izjavio je agenciji Beta direktor te banje Zlatko Veljović.

Guliver/Getty images/Thinkstock

"Rezervacije devet meseci unapred zatražile su turističke agencije iz Bugarske. Za samo dva dana, svi raspoloživi kapaciteti u Prolom Banji su rasprodati za 189 evra po osobi. To je trodnevni aranžman za 404 soba u Hotelu Radan", rekao je Veljović.

"Nismo očekivali da neko ovoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rano zatraži rezervacije za doček Nove godine, pa smo morali da za samo dva dana formiramo cene i preduzmemo sve druge mere, i da već sada počnemo pripremu jer je to veliki broj turista", kazao je Veljović.

Proteklih godina turisti iz Bugarske su redovni posetioci Prolom Banje i obližnjih znamenitosti kao što je Djavolja varoš. Samo povodom 8. marta u Prolom Banji je bilo 300 turista iz Bugarske.

Prolom Banja je u sastavu turističkog preduzaće Planinka, iz Kuršumlije.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.