Proglašeni dobitnici „Zlatne antene“ na FEDIS-U

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Okt.2022, 16:49

Proglašeni dobitnici „Zlatne antene“ na FEDIS-U

Zlatna antena za najgledaniju seriju u sezoni 2021/22, na osnovu zvaničnog merenja gledanosti kompanije NIELSEN, pripala je produkcijskoj kući This and That Production za seriju „Nečista krv“.

Zlatna antena za najbolju režiju u TV seriji “Blok 27” pripala je rediteljima Momiru Miloševiću i Milici Tomović.

„Zlatna antena“ pripala je scenaristkinji Sanji Savić Milosavljević za najbolji scenario TV serije „Vreme zla“. Zlatna antena „Ljubiša Samardžić“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za najbolju mušku ulogu pripala je Nebojši Dugaliću za glavne muške uloge u serijama „Vreme zla“ i „Državni službenik“.

Zlatna antena „Radmila Savićević“ za najbolju žensku epizodnu ulogu pripala je Isidori Smijanović za ulogu „Nađe Luković“ u TV seriji „Vreme zla“.

Zlatna antena za najbolju fotografiju pripala je direktoru fotografije Igoru Maroviću za seriju “Crna svadba”, dok je kostimografkinji Marini Medinici pripala Zlatna antena za najbolji kostim u TV seriji „Nečista krv“.

Kompozitorima Biljani Krstić i Dragomiru Stanojeviću pripala je Zlatna antena za najbolju muziku u TV seriji “Crna svadba”.

Zalatna antena pripala je i montažeru Nenadu Pirnatu za najbolju montažu u seriji “Crna svadba”.

Glumicama Sonji Kolačarić pripala je Zlatna antena „Milena Dravić“ za najbolju glavnu žensku ulogu u seriji “Močvara 2 ”. Zlatna arena za najbolju mušku epizodnu ulogu u TV seriji “Branilac” pripala je Marku Živiću.

Zlatna antena za najbolje glumačko otkrovenje godine pripalo je glumici Sari Simović za ulogu „Dajane“ u TV seriji „Ubice mog oca 5”.

Za sveokupan doprinos televizijskoj produkciji u Srbiji FEDIS 2022. Zlatnu antenu dodelio je glumici Olgi Odanović, dok je Zlatna antena kompanije “Novosti” za najpopularniji glumački par pripala Milici Pavlović i Milošu Timotijeviću iz TV serije “Pevačica”.

Izvor: Agencije

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.